dimarts, 10 de gener del 2012

Activitats Gener 2012

1. NIT POÈTICA a l'IMPREMTA: Dijous 19 de gener, 21:00 h. (C/Ramon Turró, 18).
Recital poètic amb micro obert; Vídeo amb Álvaro Montané; Actuació musical de Rusó Sala, amb la col·laboració especial de Ester Puigdemont (Dansa), i els tradicionals sorteigs de regals per cortesia dels nostres patrocinadors: LLIBRERIA 22, CINEMA TRUFFAUT i LLIBRERIA CONTEXT. 




2. CINEMA TRUFFAUT: Divendres 20 de gener: 20:30 h: Presentació del documental ROBERTO BOLAÑO: LA BATALLA FUTURA del realitzador xilè-mexicà Ricardo House. Aquesta vegada es tracta de la segona part d'aquesta trilogia sobre la vida del gran escriptor i poeta llatinoamericà, centrant-se en l'anàlisis de la seva vida i aventures a Catalunya, a Barcelona, Girona i Blanes, mitjançant una investigació i la recopilació de testimonis que ens ofereixen un quadre de perfils inèdits de Bolaño a casa nostra, incloent imatges de la festa d'inauguració del carrer que la nostra ciutat va dedicar al gran poeta xilè al barri de Domeny.


A Barcelona, aquest documental serà presentat el dijous 12 de gener, a les 19:00 h. a Casa Amèrica-Catalunya i comptarà amb la presència del realitzador, d'Isaki Lacuesta, Ignacio Echevarría i Emiliano Monge, que protagonitzaràn un debat.
 
3. Presentació de La densitat del repòs de la cendra, poemes de JORDI FORNOS.
Dijous 26 de gener, 20:00 h., Auditori Josep Viader de la CASA DE CULTURA DE GIRONA (C/Hospital,6).
Es tracta del vuitè títol de la col·lecció de Literatura del Llop Ferotge. Un gran poemari del poeta ripollenc Jordi Fornos, que serà presentat per
J.M. Uyà, autor del pròleg, i Jorge Morales, editor, i en el qual l'autor ens oferirà un gran recital poètic, musical i artístic, basat en textos d'aquest llibre, amb la col·laboració dels músics Jordi Ballesteros, Miquel Griffol i Marina García Tubert, i de l'artista Oriol Tuca, autor de les il·lustracions tant de la portada com dels interiors.
El llibre el trobareu a la vostra disposició a: Barcelona, a la Llibreria Central del Raval, a la Central del carrer Mallorca; a Girona, a la Llibreria 22, la Context i a Abacus; A Badalona a la Llibreria Fènix. I a Vic i Ripoll a la Llibreria La Tralla.