divendres, 7 de gener del 2011

Presentació de "La ciudad de ámbar"


Benvolguts amics i amigues,

És un plaer per nosaltres començar un nou any treballant amb il·lusió per la difusió de la poesia.
Aquesta vegada és tracta de la presentació del cinquè volum de la nostra col·lecció de poesia engegada fa poc més d'un any:
"La ciudad de ámbar", de la poeta, actriu i video-artista gironina resident a Alemanya Rosa Teixidor . És un llibre intens, d'una poesia molt neta
i sugerent, en la qual el lector trobarà, en poemes com ara "Acuario de peces tropicales", "Pinturas persas" o "Una noche con Lorca", que brilla no només l'inquietut i la curiositat per totes les coses del món, sino tambè els trets d'una mirada personal autèntica, sensible i capaç d'obrir portes en mig del no res.

Amb pròleg de Maurici Farrès, i amb il·lustracions interior i de portada d'Anna Faure Cinca, "La ciudad de ámbar" serà presentat aquest proper dimecres 12 de gener, a les 20:00 hrs, a la LLIBRERIA 22 de Girona (C/Hortes, 23). Per l'ocasió Rosa Teixidor oferirà un recital poètic acompanyada del seu editor, Jorge Morales, i del llibreter Guillem Terribas. Es servirà una copa de cava als assistents per celebrar el naixement d'un nou llibre de poemes al qual desitjem molt de sort.

"La ciudad de ámbar" estará disponible a Girona a les llibreries 22 i a la Llibreria Context; i a Barcelona, estarà dsponible a les Llibreries Central de raval, Laie i Documenta.

Us esperem!!!!

Moltes gràcies

El Llop Ferotge
Art i Poesia
http://el-llop-ferotge.blogspot.com/