dimecres, 10 de novembre del 2010

Per què ploren tant, les pedres



Ens complau molt informar-vos de que el Llop Ferotge acaba de publicar un nou llibre de poemes: Aquesta vegada és tracta de Per què ploren tant, les pedres? de l'autora gironina Joana Ramos Llosa.
Es tracta d'un llibre intens i ple de bellesa, reflexió, i saviesa, al voltant dels temes del sempre: L'amor, la condició humana, la relació del home envers la societat i la natura que, articulat en la forma d'un dietari que narra només en aparença una història d'amor, l'autora aconsegueix treure'ns de les nostres preocupacions més immediates per portar-nos a ese món diferent que caracteriza la poesia de Joana Ramos, un món una mica oníric, una mica quotidià, una mica desternillant, però sempre lliure, tendre, i situat més enllà de les formes preconcebudes, el prejudicis i les vanitats sense cap sentit.
Amb la publicació de Per què ploren tant, les pedres? El Llop Ferotge és conscient de estar fent una aportació molt valuosa dins el panorama de la poesia catalana actual.
El llibre, quart volum de la nostra col·lecció, compta amb il·lustració de portada de l'artista Jordi Bofill i pròleg del poeta Jordi Fornos.
Serà presentat el proper dimarts 16 de novembre, a les 20:00 hrs, a la Llibreria 22 (c/Hortes,23), amb la participació de l'autora, de Jordi Fornos i de l'editor, Jorge Morales.
Tambè serà presentat el dia dimecres 24 de novembre, a les 20:00 hrs, al Club de Lectura del barri de Sant Narcís (Plaça Assumpció s/n).
Aquest poemari estarà disponible a Girona a les Llibreries 22 i llibreria Context; I a Barcelona a les Llibreries Central del Raval, Central de carrer Mallorca, Laie i Documenta.